Dhomë konferencash

Kompleksi Exalco-AL

Dhoma e konferencave ka nje kapacitet prej 70 persona. Ne Kompleksin Exalco, ne e kuptojme se ngjarja juaj eshte nje investim i rendesishem ne biznesin tuaj, nje date ne kalendarin tuaj ne te cilen ju mbeshteteni ne ndihmen e ofruar per te arritur synimet tuaja. Bashkepunoni me stafin tone ekspert per t’iu ndihmuar te realizoni nje event unik, qofte kjo konference, takime, seminar apo trajnime.

Miresevini ne Kompleksin Exalco AL , ndertimi me I ri dhe luksoz ne te gjithe rajonin verior. I vendosur ne Bushat, Shkoder, Kompleksi Exalco perfaqeson nje epoke te re ne fushen e turizmit dhe hotelerise.