Rezervoni

Zgjidh një dhomë që i përshtatet më mirë shijes dhe buxhetit tuaj

Captcha 90 − 86 =
1

Rreth Resortit

Miresevini ne Kompleksin EXALCO-AL, ndertimi me I ri dhe luksoz ne te gjithe rajonin verior. I vendosur ne Bushat, Shkoder, Kompleksi Exalco perfaqeson nje epoke te re ne fushen e turizmit dhe hotelerise.