Akomodimi luksoz i hotelit tone perbehet nga 45 dhoma te dekoruara mjaft bukur qe permbushin te gjitha nevojat, qofte nje çift ne muajin e tyre te mjaltit, nje familje me pushime, apo kolege ne sherbim.
Te gjitha dhomat kane ajer te kondicionuar, televizor , Wi-fi dhe nje banjo private. Klentet tane mund ta parkojne automjetin ne parkingun tone falas.

  • Wi-fi
  • TV
  • Wardrobe/Closet
  • Hairdryer
  • Shower

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhome Teke”

9 + 1 =

Regular plan

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€